Drømmeprogrammet er på plass! | Gabriel Rasch

Drømmeprogrammet er på plass!

ALT NYTT I 2012: Gabriel Rasch har tilbrakt den siste tiden på samling med FDJ-BigMat i Frankrike. Førsteinntrykket og løpsprogrammet er veldig lovende, rapporterer Rasch.

Da er den siste dagen her på samling med mitt nye lag Fdj-BigMat overstått. Samlingen fant sted med tanke på å stille inn nye sykler, ta bilder for neste år, trene litt, bli bedre kjent, holde møter og få sesongplanene ned på papiret.

Neste samling for oss blir på Korsika i januar. Her er det mengdetrening og en del hardkjøring som står på programmet.

Programmet mitt neste år blir veldig likt tidligere. Jeg starter igjen i Qatar og Oman. Det er to løp jeg har god erfaring med, og Qatar er et løp jeg kan. Der kommer jeg til å prøve meg på en topp 5-plassering sammenlagt. 

Etter Oman bærer det avsted til Belgia og klassikerne Het Nieuwsblad og Kuurne-Brussel-Kuurne. Het-Neuwsblad er det største av disse to klassikerne, og den jeg kommer til å satse mest på. Her ble Yoann Offredo nummer fire i år, og han vil helt sikkert lengre fram neste år.

Tirreno-Adriatico er neste på programmet. Jeg ser på det som en oppkjøring til Milano-Sanremo. Et av de fineste og største løpene man kan kjøre. Det er et løp både laget og meg satser på. Her har vi podiemuligheter med Offredo og flere andre, kanskje meg…

Deretter er det tilbake til Belgia og mer brostein, E3 Harelbeke (den lille Flanderen), tredagers i De Panne (som er nytt for meg), Flandern, Scheldeprijs og til slutt, kongen av dem alle, Paris-Roubaix. De Panne og Scheldeprijs ser jeg mer på som oppkjøring til de andre, viktigst og komme igjennom hel her.

Etter Roubaix blir det en god pause….og GIRO D’ITALIA…som er en helt egen historie :)

Følg meg på twitter @gabrielrasch

Gabba

« Previous post

2 kommentarerSkriv en kommentar →

 1. Bjørn

   /  December 16, 2011

  Dette ser kjempebra ut, Gabriel! Gleder meg til å følge deg utover våren. Håper du får kjøre for egne sjanser i Paris Roubaix, for da blir det knall!

  Reply
 2. arve

   /  December 16, 2011

  Kan du si noen ord om din terskelwatt, maxwatt, vo2max, og vekt? Gjerne også litt om hvilken puls du prøver å ligge på i et vanlig sykkelløp og hvilken puls du du prøver å holde deg under. Ønsker deg en vellykket sesong i år :-)

  Reply

Skriv en kommentar